Attraktionslagen-världensbästaframgångsverktyg

En musikalisk föreläsning som rör om i grytan
 
Attraktionslagen - världens bästa framgångsverktyg

"är en inspirerande föreläsning där Lili på ett vinnande och avväpnande sätt blandar kalla fakta med egna erfarenheter, övningar och livesång. Bjuder på ett pärlband av aha-upplevelser som griper tag, inte bara i intellektet, utan även i känslorna. Introducerar på ett enkelt och okomplicerat sätt, den storslagna och ständigt skapande Attraktionslagen, vars funktion slår ”knock out” på sättet som många hittills resonerat kring sina liv, sina resultat och vad som faktiskt är möjligt. Lili manar publiken till insikter som plötsligt öppnar helt andra vägar och möjligheter."

Lena Ramn, Ramn Event & Möteskonsult AB

 
"om du inte gör någonting med ditt liv kommer livet att göra någonting med dig"

Okänd

Varför blanda in musik? 

Efter drygt trettio år som proffesionell sångerska är det svårt att inte göra det. Jag lutar mig även mot det faktum att när man bara vänder sig till hjärnan stannar inte informationen kvar på samma sätt. Musiken blir ett kraftfullt verktyg som leder temat vidare, öppnar upp hjärtat och dessutom ger andnigspauser där man kan landa emellanåt.

Vi är så fullmatade med information att hantera idag vilket gör att vi inte orkar ta in och sortera hur mycket fakta som helst. När man blandar in musik och igenkänning i kombination med fakta berörs våra känslor och vi börjar lyssna med hela systemet. Och när vi tar in ny information med både hjärta och hjärna stannar informationen kvar på ett annat sätt och en varaktig förändring kan ske. Luta dig tillbaka, slut ögonen och lyssna nedan till en av mina låtar från föreläsningen. - Tänk om. BOKA ETT MÖTE UA-107393897-1

 

musikaliskt smakprov